Titel : Vastgoed
Polen zit in de lift...

Wie al eens in Polen geweest is zal bevestigen dat de Polen een warm, sociaal, gastvrij en hardwerkend volk zijn. Het is er heel aangenaam wonen, met een mooi evenwicht tussen weidse natuurgebieden, gezellige dorpjes en moderne steden.  Sinds enkele jaren investeert Europa er o.a. in aanleg van nieuwe snelwegen (Europa 75%, Polen 25%), wat zorgt voor efficiënte snelle verbindingen tussen de grootsteden, het Tatra-gebergte, de centrale meren (grootste van Europa) en de kust. Dit vertaalt zich in een sociale, technologische en culturele vooruitgang voor dit prachtig, groot land.  Het is dan ook niet verwonderlijk dat de top van sommige Europese statistieken, zoals op vlak van design en ICT, op heden door o.a. Polen aangevoerd worden.

Wist u trouwens dat Polen altijd al één van de meest westers-gezinde landen in Oost-Europa was. Zij waren de eerste Europeanen om in 1791 een nationale grondwet in te voeren. Er was maar 1 land die hen daarin voorafging, namelijk de VS. Ook vandaag is deze spirit nog altijd niet verloren. Sinds de recente vliegtuigramp waarbij de hele politieke elite omkwam blijft het land een sterke munt en stabiel politiek klimaat behouden. Kortom: Polen is een modelstaat binnen de Europese unie met alsmaar stijgende opportuniteiten.

Polen zit dus sterk in de lift, uw investering rendeert! Vastgoed en gronden blijven in waarde stijgen, ook tijdens deze crisistijden noteerde men afgelopen jaar een waardestijging van 7%.

Lake Estate kan u daarom vandaag prachtige vastgoedkansen tegen spotprijzen aanbieden.  Dit bedrijf met Belgische roots is fulltime op zoek naar nieuwe plekjes rond de nieuwe hoofdwegen die Polen kruisen.  

Bent u verder geïnteresseerd in ons aanbod, of heeft u een specifieke vastgoedvraag?

Contacteer ons gerust vrijblijvend.